Email:

info@binartech.hu

Telefon:

+36-20-250-9869

Iroda:

8220 Balatonalmádi, Szabolcs u. 4.

Rólunk

A Binartech Kft 2009 óta működő vállalkozás. Fő profilja az ipari szektort kiszolgáló folyamatirányított rendszerek tervezése, kivitelezése, ipari gép, berendezés üzembe helyezése. Foglalkozik még egyedi igényekre készülő ipari célgépek fejlesztésével és kivitelezésével. 

Az ipari gyártástechnológia robbanásszerű fejlődéseként széleskörben megjelenő ipari robotok a modern kor vívmányai, a Binartech Kft foglalkozik ilyen robotok feladatspecifikus kiválasztásával több éves szakmai tapasztalat alapján programozási és implementálási tevékenységgel. Robot cellák kialakításában tapasztalatunk van. Biztonsági rendszerek tervezésében, kivitelezésében, gyártási folyamat támogatásában tapasztalt szaktudással részt tudunk venni. 

Az ipar több területén dolgoztunk már, így például élelmiszeripar, autóipar, vegyipar, építőipari alapanyag gyártás. Kollégáink között két programozó, egy műszerész kolléga és egy fő pénzügyi-, számviteli feladatokat ellátó kolléganő van. Fontos a piaci jelenlétünk során a partnereink felé a megbízhatóságot és a szaktudásunkat kihangsúlyozni. 

Cégünket a több éves szakmai tapasztalat, magas szintű szaktudás jellemzi, ezért van az, hogy vevői- és beszállítói oldalon is több éves kapcsolatok vannak jelen a cég életében.

Binartech Kft.

Automatizálás - folyamatirányítás